Cel mai important eveniment de legislatie si fiscalitate al anului 2024
BUCURESTI & CLUJ-NAPOCA

Bine ai venit

TaxEU Forum este cel mai important eveniment de legislatie si fiscalitate din Romania, reunind in fiecare an experti fiscali, profesionisti de renume ai domeniului si specialisti din cele mai importante companii de consultanta fiscala. In 2024, TaxEU Forum a revenit cu doua noi editii, in Bucuresti si in Cluj-Napoca. Evenimentul a oferit solutii pentru provocarile legislative si fiscale ale anului 2024, aducand in prim plan modificarile legislative si efectele acestora asupra mediului fiscal din Romania.

TAX EU 2024

TaxEU Bucuresti • 8 - 9 Februarie 2024
A XVIII-a editie TaxEU Forum Bucuresti a avut loc pe 8-9 februarie 2024, la Hotel JW Marriott din Bucuresti. Editia a cuprins o zi de conferinta, cu 4 sesiuni pline de informatii utile despre noile reglementari fiscale si o zi dedicata celor 8 seminare specializate.
TaxEU Cluj-Napoca • 28 - 29 Februarie 2024
Prima editie TaxEU Forum organizata in Cluj-Napoca a avut loc pe 28-29 februarie 2024, la Radisson Blu Hotel si a cuprins o zi de conferinta cu noutati legislative din domeniul fiscal si o zi dedicata celor 4 seminare specializate care au prezentat spete actuale.

EDITIA 2024 BUCURESTI

Specialisti din cele mai importante companii de consultanta fiscala urca in fiecare an pe scena evenimentului. Intrati pentru un minut in culisele conferintei TaxEU Forum Bucuresti 2024.

#TAXEU24

Urmareste-ne in social media pentru noutatile editiei si surprizele pe care le pregatim participantilor.