8-9 Februarie 2024 • HOTEL JW MARRIOTT

Ciprian Nacu

Cu o experienta de peste 23 de ani in consultanta, majoritatea acumulata in companii Big 4, Ciprian conduce departamentul de restructurare al CITR, liderul pietei de insolventa si restructurare din Romania. Ariile sale de expertiza au evoluat de la inceputul carierei sale de la audit financiar, analiza diagnostic financiara si consultanta in tranzactii, catre consultanta in restructurari de afaceri. In acest domeniu Ciprian are o experienta profesionala de peste 12 ani, atat in companii multinationale de consultanta cat si in mediul antreprenorial. Ariile sale de expertiza cuprind: analiza financiara, identificarea solutiilor optime de restructurare si coordonarea proiectelor de restructurare.

Ciprian s-a alaturat echipei CITR in 2022 pentru a coordona proiectele de restructurari, atat cele care se refera la consultanta cat si cele din sfera noilor produse de restructurare formala introduse recent in legislatie prin modificarile aduse legii 85/2014, respectiv concordatul preventiv si acordul de restructurare.

Ciprian este licentiat in Relatii Economice Internationale si membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania, al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania, precum si membru ACCA.