Cel mai important eveniment de legislatie si fiscalitate al anului 2024
BUCURESTI & CLUJ-NAPOCA

Aurelia Pisiceanu

Aurelia face parte din echipa de taxe a Crowe Romania, avand o experienta de peste peste 6 ani in domeniul fiscal, din care 4 ani petrecuti in cadrul departamentului de fiscalitate al unei companii Big4. Ea este specializata pe taxe directe, atat pe plan local, cat si international, vizand in principal impozitul pe profit, cat si impozitul pe veniturile obtinute de nerezidenti.
Pe parcursul carierei sale profesionale, ea a asistat numeroase companii cu capital privat, romanesti sau internationale, sa identifice si sa gestioneze cu succes problemele fiscale. O parte din expertiza sa se axeaza pe intocmirea si revizuirea calculelor de impozit pe profit, due diligence, asistenta fiscala la audituri, inspectii fiscale si consultanta fiscala din industrii precum IT, agricultura, transport, retail si imobiliare.
Aurelia este licentiata a Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si absolventa a programului de master “Fiscalitate” din cadrul aceleiasi facultati.