Cel mai important eveniment de legislatie si fiscalitate al anului 2024
BUCURESTI & CLUJ-NAPOCA

Vlad Dimitriu

Vlad are o experienta profesionala de peste 11 ani la Taxhouse si intr-o firma internationala de consultanta, fiind atat consultant fiscal autorizat de Camera Consultantilor Fiscali, cat si expert contabil autorizat CECCAR. Experienta lui acopera aspecte fiscale in domeniul procedurii si litigiilor fiscale, impozitului pe profit, taxarii internationale, impozitului pe venit si contributiilor sociale obligatorii, TVA, precum si al impozitelor si taxelor locale.
Principalele proiecte in care a fost implicat includ expertize fiscale judiciare si extrajudiciare, asistenta in cadrul inspectiilor si litigiilor fiscale si proiecte de due dilligence fiscal si revizii fiscale, structurare tranzactii, atat pentru clienti locali cat si pentru companii multinationale cu prezenta in Romania ce activeaza in domenii precum comert, agricultura, imobiliare, constructii si infrastructura, productie si energie regenerabila.
Vlad acorda de asemenea asistenta fiscala persoanelor fizice care detin portofolii investitionale complexe.
El este licentiat in Contabilitate si Informatica de Gestiune si a absolvit programul de master Contabilitatea si Fiscalitatea entitatilor economice din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.