CITR

CITR este liderul pietei de insolventa si restructurare din Romania inca din 2008. Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata insolventei si restructurarii si aproape 1000 de proiecte gestionate de-al lungul timpului, CITR administreaza anual un patrimoniu de 1 miliard de euro si distribuie anual peste 100 de milioane de euro creditorilor, in misiunea sa de a salva valoarea din companiile romanesti de impact.

CITR este un partener de incredere pentru antreprenori ale caror companii au nevoie de eficientizare sau redresare de business, in oricare stadiu s-ar afla. CITR reuneste echipe multidisciplinare cu expertiza locala si internationala si care contribuie activ la schimbarea mindsetului mediului de business, de la stigmat la preventie, ceea ce va crea, in timp, un avantaj competitiv pentru intreaga noastra economie.

Echipa CITR a avut o contributie semnificativa la strategia si redactarea noilor reglementari ce modifica si completeaza Legea nr. 85/2014 prin care au fost transpuse in Romania mecanismele de preventie in business introduse la nivel european prin Directiva nr. 2019/1023. Prevederile legii au intrat in vigoare in termenul asumat de Romania in angajamentul fata de Uniunea Europeana, la 17 iulie 2022. Incepand cu aceasta data, mii de companii din Romania pot beneficia de mecanisme de restructurare moderne orientate spre salvarea companiilor si dezvoltarea afacerilor.

Serviciile CITR:

Eficientizarea afacerii:

  • Analiza diagnostic
  • Asistenta in implementarea solutiilor de optimizare
  • Asistenta in reesalonarea datoriilor bugetare (prin OG6/2019)

Redresarea afacerii:

  • Independent business review
  • Asistenta in implementarea solutiilor de restructurare out of court
  • Prin implementarea mecanismelor de restructurare oferite de legea 85/2014: acord de restructurare, concordat preventiv si procedura insolventei

Tel: 021 32 66 014bucuresti@citr.ro www.citr.ro

VORBITORI

Ciprian Nacu

HEAD OF RESTRUCTURING, CITR

Cu o experienta de peste 23 de ani in consultanta, majoritatea acumulata in companii Big 4, Ciprian conduce departamentul de restructurare al CITR, liderul pietei de insolventa si restructurare din Romania. Ariile sale de expertiza au evoluat de la inceputul carierei sale de la audit financiar, analiza diagnostic financiara si consultanta in tranzactii, catre consultanta in restructurari de afaceri. In acest domeniu Ciprian are o experienta profesionala de peste 12 ani, atat in companii multinationale de consultanta cat si in mediul antreprenorial. Ariile sale de expertiza cuprind: analiza financiara, identificarea solutiilor optime de restructurare si coordonarea proiectelor de restructurare.

Ciprian s-a alaturat echipei CITR in 2022 pentru a coordona proiectele de restructurari, atat cele care se refera la consultanta cat si cele din sfera noilor produse de restructurare formala introduse recent in legislatie prin modificarile aduse legii 85/2014, respectiv concordatul preventiv si acordul de restructurare.

Ciprian este licentiat in Relatii Economice Internationale si membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania, al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania, precum si membru ACCA.

Timp ramas pana la eveniment