Grant Thornton Romania

Grant Thornton Romania („GT Romania”) este firma membra a Grant Thornton International Ltd. si a fost infiintata in Bucuresti si Chisinau (Rep. Moldova) in 2010. Ne concentram pe furnizarea de servicii de asigurare, taxe, consultanta, externalizare servicii catre companii de toate dimensiunile care opereaza sau doresc sa opereze pe pietele unde suntem prezenti. Suntem partenerul de incredere atat al companiilor private cotate la bursa dar si al organizatiilor din sectorul public.

Ceea ce ne diferentiaza este in egala masura prezenta noastra globala dar si cunoasterea pietei locale, intelegerea industriei si expertiza tehnica pe care o oferim. Dar mai ales, tipul de experienta personalizata pe care o oferim clientilor nostri. Suntem constienti ca traim intr-o lume a continuei schimbari, de aceea ne ghidam dupa principii simple dar eficiente si credem ca viitorul apartine acelor care indraznesc sa exploreze noi oportunitati. Consultantii nostri vin in ajutorul clientilor aducand expertiza necesara dezvoltarii cu success a  afacerii dumneavoastra.

Suntem aici pentru a va oferi o experienta personalizata, in stransa legatura cu nevoile dumneavoastra de business. La Grant Thornton Romania lucram in ritmul care conteaza. Cel al clientilor nostri.

Str. Barbu Vacarescu nr. 313-315, et. 5, Bucuresti, Romania • Tel. +40 21 32 02 328 • Fax +40 21 32 02 327 • office@ro.gt.com • www.grantthornton.ro

VORBITORI

Ionela Florescu

TAX PARTNER ROMANIA & MOLDOVA, GRANT THORNTON

Ionela Florescu este Partener Taxe in cadrul Grant Thornton Romania si coordonatorul unei echipe de consultanti dedicati practicii de taxe. Ionela este licentiata a Academiei de Studii Economice din Bucuresti in Contabilitate si Managementul Sistemelor Informatice, iar in prezent urmeaza un program de Master in Administrarea Afacerilor organizat de UNESCO, in colaborare cu Universitatea din Geneva. Ea este membra a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCFR) din 2013.

Ionela s-a alaturat echipei Grant Thornton Romania in 2022. Are o experienta de aproape 17 ani, atat in domeniul fiscalitatii romanesti, cat si in cel international, concentrandu-se pe TVA, impozitare individuala, clawback si aspecte legate de impozitul pe profit. De-a lungul carierei a acumulat expertiza pofesionala in domeniul fiscal atat in cadrul Grant Thornton, precum si in firme globale de consultanta, inclusiv firme din BIG4. Datorita experientei sale, Ionela a sustinut si coordonat cu succes proiecte complexe, din zona de fiscalitate.

Clientii asistati de ea activeaza in principal in industrii precum: FMCG, Retail and Consumer Goods, Real Estate, Telecomunication, Energy. In calitate de expert in domeniul Taxe, Ionela a sustinut multiple sesiuni de pregatire profesionala, oferind training de specilitate echipelor financiare si comerciale ale clientilor. Este o prezenta constanta in cadrul evenimentelor profesionale pe tematici fiscale, conferinte si seminarii, in calitate de speaker, prezentand intr-o mariera practica, ultimele noutati in materie de TVA.