11-12 MARTIE 2021 • EDITIE ONLINE
Rezerva loc

Inregistrare

Va rugam completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la evenimentul TaxEU Forum. Taxa de participare la eveniment include: accesul la toate prezentarile incluse in program, dar si accesul la materialele si prezentarile speakerilor.

Membrii Camerei Auditorilor Financiari din Romania, membrii Camerei Consultantilor Fiscali si membrii ACCA vor beneficia de oferta speciala pe toata perioada inscrierilor – 10% discount. Pentru a obtine codul de discount, va rugam sa contactati asociatiile din care faceti parte.

Important: Persoanele inregistrate la eveniment vor primi un cod unic de acces, iar numarul de accesari unice ale transmisiunii online va fi limitat la numarul biletelor achizitionate.

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 15 ianuarie 2021 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 15 ianuarie 2021 – 15 februarie 2021, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Pentru anularile de participare inregistrate incepand cu 16 februarie 2021, respectiv pentru solicitarile de participare inregistrate incepand cu data de 16 februarie 2021, taxele nu vor mai putea fi returnate.

CUM PLATESTI?

Prin card, imediat dupa completarea formularului de inregistrare, prin directionarea catre procesatorul Netopia Payments (mobilPay).

Prin transfer bancar/mandat postal - plata in lei la cursul BNR din ziua respectiva in contul RO28 RZBR 0000 0600 0775 2420 (lei), deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Dorobanti, beneficiar Evensys Consult.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati departamentul de evenimente al companiei Evensys la tel. 021.231.72.13-16.

Completand acest formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a Evensys si sa primiti ocazional materiale informative de la Evensys si partenerii sai.