Mazars Romania

Mazars este un parteneriat international, ce ofera servicii integrate de audit si consultanta contabila, fiscala, financiara si juridica. Operand in peste 90 de tari si teritorii din intreaga lume, Mazars se bazeaza pe expertiza a 44.000 de profesionisti – 28.000 in parteneriatul integrat Mazars si 16.000 prin Mazars North America Alliance – pentru a asista clienti de toate dimensiunile, in fiecare etapa a dezvoltarii lor.

In Romania, Mazars are o experienta de 28 de ani in audit, servicii de consultanta fiscala, financiara, contabila, HR si salarizare. Puterea companiei consta in oamenii cu care lucreaza – echipa locala cuprinde 7 parteneri si 280 de profesionisti.

Mazars colaboreaza cu fiecare client in parte pentru a le oferi solutii fiscale care sa ii ajute sa isi atinga obiectivele strategice. Clientii companiei beneficiaza de capacitatea de a imbina armonios expertiza tehnica a profesionistilor Mazars cu perspectiva globala si cunostintele locale.

Pentru a veni in sprijinul business-urilor din Romania, expertii fiscali Mazars au dezvoltat o solutie IT pentru a ajuta companiile in raportarea Fisierului Standard de Control Fiscal (SAF-T). Specialistii Mazars va stau la dispozitie pentru o prezentare demo sau pentru mai multe informatii. 

Pipera Globalworth Campus Building B, Str. Ing. George Constantinescu, nr. 4B et. 5, sector 2, Bucuresti, Romania Tel: 031 229 2600 • Mazars.Comunicare@mazars.ro • www.mazars.ro

VORBITORI