NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri in Romania de peste 30 de ani, fiind recunoscuta ca un pionier al pietei de profil locale. 

NNDKP ofera servicii de avocatura si consultanta fiscala complete companiilor active in diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocatii NNDKP au oferit asistenta juridica si reprezentare in tranzactii si proiecte reper pentru evolutia comunitatii de afaceri din Romania, inclusiv in domenii inovatoare, considerate inca de nisa si care au implicat atat companii internationale, cat si antreprenori locali. 

Firma reprezinta Romania in unele dintre cele mai importante asociatii profesionale la nivel international – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – si este membru fondator al SEE Legal si Three Seas Legal Alliance. NNDKP este clasata in mod constant pe primele pozitii in toate ariile de practica de catre Chambers & Partners, Legal500 si IFLR1000. NNDKP este de sase ori castigatoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatura a anului in Romania” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat in anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 si 2009.

Bucuresti
Cladirea Globalworth Tower, Str. Barbu Vacarescu nr. 201, Etaj 18, Sector 2, Bucuresti
Tel: +40 21 201 1200

Cluj-Napoca
Str. Dorobantilor nr. 48, Silver Business Center, Etaj 6, Cluj-Napoca
Telefon: +40 364 229 000

Timisoara
Str. Coriolan Brediceanu nr. 10, AFI Park Timisoara, Cladirea B, Etaj 5, Timisoara
Telefon: +40 256 202 133

www.nndkp.ro

VORBITORI

Daniel Hadar

DIRECTOR TAXE, NNDKP CLUJ-NAPOCA

Daniel Hadar, director Taxe NNDKP Consultanta Fiscala, are o experienta profesionala de 17 ani, colaborand de-a lungul carierei cu firme traditionale de audit din BIG4.

Este specializat in taxare indirecta cu focus pe TVA, acordand consultanta fiscala clientilor din industrii diverse (domeniul imobiliar, auto, energie si utilitati, telecomunicatii) precum si asistenta in cadrul auditurilor fiscale, proceselor de restructurare si al litigiilor fiscale.

In calitate de membru in cadrul proiectului Info TVA, Daniel a contribuit la instruirea a peste 1.000 de inspectori fiscali din Romania cu privire la schimbarile legislative aduse de aderarea Romaniei la UE. Daniel este membru al Camerei Consultantilor Fiscali.

Ciprian Paun

PARTENER SI COORDONATOR, NNDKP CLUJ-NAPOCA

Ciprian Paun este Partener si coordonator NNDKP Cluj-Napoca, avand 18 ani de experienta profesionala.

Este specializat in drept fiscal, drept corporativ/tranzactii de fuziuni si achizitii si drept bancar, asistand investitori nationali si internationali si companii active in domeniul petrolier, sectorul financiar-bancar, comert, IT, sectorul industrial/productie, domeniul imobiliar si piete de capital. Are o vasta cariera academica, predand cursuri de drept fiscal si dreptul afacerilor in cadrul unor universitati nationale si internationale renumite precum, Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea din Bucuresti, Plymouth State University (USA), Ecole de Management de Normandie (Caen, France).

Este un avocat recomandat de Camera de Comert si Industrie a Austriei si de Ambasada Germaniei in Romania. Ciprian este membru al EATLP (European Association of Tax Law Professors) si membru al NNDKP CELF – Centrul de Excelenta in Litigii Fiscale.