Biris Goran

Biris Goran este o societate romaneasca de avocatura de afaceri infiintata in 2006 si care are o echipa de peste 45 de avocati si consultanti fiscali, inclusiv noua parteneri, cu un mix de experienta vestica si locala. Practicile si echipa Biris Goran au fost incluse cu regularitate printre firmele de avocatura de top din Romania in ghidurile juridice Chambers Europe si European Legal 500. Echipa noastra poate oferi o gama completa de servicii juridice, cu accent in special pe aspecte de taxe si fiscalitate, drept societar, achizitii si fuziuni, dreptul concurentei, drept imobiliar, dreptul muncii, energie, litigii, protectia datelor si insolventa. Oferim in mod regulat consultanta unei varietati mari de companii, de la societati nou-create sau locale pana la multinationale, in diverse sectoare de activitate. Departamentul nostru de taxe reprezinta investitori internationali/companii multinationale, precum si companii romanesti sau persoane fizice in toate aspectele fiscalitatii, inclusiv cu privire la planificare si structurare fiscala locala si internationala, restructurari, proceduri de analiza fiscala, consultanta generala cu privire la impozitare, preturi de transfer, precum si asistenta in cadrul inspectiilor fiscale si in rezolvarea controverselor de natura fiscala.

Bd. Aviatorilor nr. 47, Sector 1, București, România
Tel: +40 21 260 0710 • office@birisgoran.ro • www.birisgoran.ro

VORBITORI

Gabriel Biris

CO-MANAGING PARTNER, BIRIS GORAN SPARL

Gabriel Biris este unul dintre partenerii fondatori ai Biris Goran, avocat de business, recunoscut la scara larga ca fiind unul dintre cei mai buni specialisti in fiscalitate din Romania. Gabriel are o experienta de peste 26 de ani in toate aspectele fiscalitatii si este bine-cunoscut pentru activitatea profesionala, dar si pentru eforturile depuse pentru modernizarea legislatiei si administratiei fiscale, in sprijinul mediului de faceri din Romania. Ultimele 15 editii ale publicatiei Chambers Europe ii confirma reputatia, catalogandu-l drept „highly recommended”.

Alina Andrei

PARTENER, CABOT TRANSFER PRICING IN COOPERATION WITH BIRIS GORAN

Alina Andrei este partener in cadrul societatii Cabot Transfer Pricing si are experienta in pregatirea dosarului de preturi de transfer din anul 2008, anul publicarii Ordinului 222 / 2008 privind preturile de transfer. Pana in prezent, Alina a asistat mai mult de 200 de societati locale si din Uniunea Europeana in pregatirea si documentarea dosarului preturilor de transfer si a asistat mai mult de 40 de societati la controale ale dosarului TP. Alina este membru CCF si a absolvit in februarie 2018 programul de Executive MBA din cadrul Universitatii de Economie si Afaceri de la Viena. Anterior, Alina a lucrat ca specialist de impozite si taxe in cadrul grupului Lukoil Romania, in departamentul de preturi de transfer al KPMG si Big4 si in Ministerul de Finante (Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili).

Cristina Saulescu

PARTENER, CABOT TRANSFER PRICING IN COOPERATION WITH BIRIS GORAN

Cristina Saulescu, Partener Cabot Transfer Pricing, activeaza in aceasta profesie de peste 20 de ani, atat in sectorul privat, cat si in cel public din Romania. Cristina este licentiata in economie al Universitatii de Vest din Timisoara si este membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania. Experienta in sectorul privat consta intr-o plaja larga de coordonare si dezvoltare de servicii de contabilitate, asistenta de specialitate pe proiecte de fuziuni si achizitii, conformitate si asistenta fiscala, consultanta pe problematicile preturilor de transfer atat la nivel national, cat si regional. Cristina a lucrat si in sectorul public pentru o perioada de 7 ani ca auditor fiscal al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, plus inca 10 ani de manageriat. Are o competenta semnificativa in domeniul preturilor de transfer, al tranzactiilor transfrontaliere, al reorganizarilor, ca si al implicatiilor impozitarii in raport cu legislatia romaneasca si cea internationala, oferind servicii profesionale de calitate unor variate corporatii multinationale, banci si companii locale. Nu in ultimul rand, Cristina are o ampla experienta ca lector si trainer si a sustinut cateva conferinte si ateliere pe diverse teme din domeniul impozitarii locale si internationale si al preturilor de transfer.

Timp ramas pana la eveniment