Biris Goran

Biris Goran este o societate romaneasca de avocatura de afaceri infiintata in 2006 si care are o echipa de peste 40 de avocati si consultanti fiscali, inclusiv opt parteneri, cu un mix de experienta vestica si locala. Practicile si echipa Biris Goran au fost incluse cu regularitate printre firmele de avocatura de top din Romania in ghidurile juridice Chambers Europe si European Legal 500. Biris Goran ofera o gama completa de servicii juridice, cu accent in special pe aspecte de taxe si fiscalitate, drept societar, achizitii si fuziuni, dreptul concurentei, drept imobiliar, dreptul muncii, energie, litigii, protectia datelor si insolventa. Departamentul de taxe reprezinta investitori internationali/companii multinationale, precum si companii romanesti sau persoane fizice in toate aspectele fiscalitatii, inclusiv cu privire la planificare si structurare fiscala locala si internationala, restructurari, proceduri de analiza fiscala, consultanta generala cu privire la impozitare, preturi de transfer, precum si asistenta in cadrul inspectiilor fiscale si in rezolvarea controverselor de natura fiscala.

Bd. Aviatorilor nr. 47, Sector 1, București, România
Tel: +40 21 260 0710 • office@birisgoran.ro • www.birisgoran.ro

VORBITORI

Gabriel Biris

CO-MANAGING PARTNER, BIRIS GORAN SPARL

Gabriel Biris este unul dintre partenerii fondatori ai Biris Goran, avocat de business, recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni specialisti in fiscalitate din Romania. Gabriel are o experienta de peste 26 de ani in toate aspectele fiscalitatii, oferind consultanta cu privire la conformare, asistenta la inspectii fiscale si litigii fiscale. Este bine-cunoscut pentru activitatea profesionala, dar si pentru eforturile depuse pentru modernizarea legislatiei si administratiei fiscale, in sprijinul mediului de afaceri din Romania. Intre decembrie 2015 si septembrie 2016, Gabriel a detinut functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice, fiind responsabil de fiscalitate.
Gabriel Biris a reprezentat Romania la lansarea oficiala a Planului anti-BEPS al OCDE (iulie 2016, Kyoto) si este membru in Grupul de experti in domeniul TVA infiintat de Comisia Europeana – Directia Generala de Impozitare si Vama (TAXUD) de la Bruxelles.

Alina Andrei

PARTENER, CABOT TRANSFER PRICING IN COOPERATION WITH BIRIS GORAN

Alina Andrei este partener in cadrul societatii Cabot Transfer Pricing si are experienta in pregatirea dosarului de preturi de transfer din anul 2008, anul publicarii Ordinului 222 / 2008 privind preturile de transfer. Pana in prezent, Alina a asistat mai mult de 400 de societati locale si din Uniunea Europeana in pregatirea si documentarea dosarului preturilor de transfer si a asistat mai mult de 50 de societati la controale ale dosarului TP. Alina este membru CCF si a absolvit in februarie 2018 programul de Executive MBA din cadrul Universitatii de Economie si Afaceri de la Viena. Anterior, Alina a lucrat ca specialist de impozite si taxe in cadrul grupului Lukoil Romania, in departamentul de preturi de transfer al KPMG si Big4 si in Ministerul de Finante (Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili).

Cristina Saulescu

PARTENER, CABOT TRANSFER PRICING IN COOPERATION WITH BIRIS GORAN

Cristina Saulescu, Partener Cabot Transfer Pricing, activeaza in aceasta profesie de peste 20 de ani, atat in sectorul privat, cat si in cel public din Romania. Cristina este licentiata in economie la Universitatea de Vest din Timisoara si este membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania. Experienta in sectorul privat consta intr-o plaja larga de coordonare si dezvoltare de servicii de contabilitate, asistenta de specialitate pe proiecte de fuziuni si achizitii, conformitate si asistenta fiscala, consultanta pe problematicile preturilor de transfer atat la nivel national, cat si regional. Cristina a lucrat si in sectorul public pentru o perioada de 7 ani ca auditor fiscal al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, plus inca 10 ani de manageriat.