Cel mai important eveniment de legislatie si fiscalitate al anului 2024
BUCURESTI & CLUJ-NAPOCA

Anca Grigorescu

Anca Grigorescu este unul dintre partenerii fondatori ai societatii bpv Grigorescu Stefanica si conduce departamentele de Drept fiscal si Dreptul muncii si beneficii. Ea este si coordonatoarea echipei care se ocupa de sectorul farmaceutic.

Cunostintele aprofundate ale Ancai in aspecte de drept fiscal, precum si cei peste 20 de ani de experienta, o situeaza printre cei mai buni avocati din domeniu, avand in vedere consultanta oferita in materia structurarilor fiscale. Anca asista clientii cu privire la aspecte fiscale transnationale, structurari fiscale pentru investitii viitoare, restructurare si optimizare fiscala anterioare vanzarii. In plus, se implica in procedurile de organizare interna, precum administrarea lichiditatilor, supra-indatorare si preturi de transfer. Expertiza Ancai acopera si finantarea societatilor, cu accent pe proiecte in IT, de energie si imobiliare.

Activitatea profesionala a Ancai include participarea in diverse comisii legislative pentru modificari ale legislatiei fiscale si de dreptul muncii. Anca Grigorescu a primit premiul de Excelenta in Dezvoltarea Profesiei de Avocat pentru categoria Taxe si Fiscalitate de mai multe ori. De asemenea, expertiza sa este recunoscuta la nivel international, Anca fiind recomandata de catre cele mai renumite publicatii internationale de profil, Chambers and Partners si ITR World Tax.