Cel mai important eveniment de legislatie si fiscalitate al anului 2024
BUCURESTI & CLUJ-NAPOCA

Mariana Vizoli

Mariana Vizoli este consultant fiscal independent, colaborator cu firma Soter&Partners, membru in Consiliul Superior al Camerei Consultantilor Fiscali, fiind implicata in activitatea de consultanta fiscala, sustinerea de seminare si conferinte pe probleme de fiscalitate. Este cadru didactic asociat la Facultatea de drept al afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice unde preda materia TVA la -Programul postuniversitar de formare si dezvoltare profesionala continua.

Doamna Vizoli a avut o cariera de 18 ani in cadrul Ministerului Finantelor Publice, unde a indeplinit mai multe functii, printre care director, director general adjunct, director general al Directiei generale de legislatie Cod fiscal si reglementari vamale si secretar de stat pe probleme de fiscalitate. Are o experienta vasta de peste 20 de ani in dezvoltarea si furnizarea cursurilor de formare profesionala in domeniul TVA. Este lector la cursurile organizate de Camera Consulatantilor Fiscali inca de la infiintare, precum si la alti organizatori de formare profesionala.

Este autoarea urmatoarelor publicatii:

  • cartea TVA de la A la Z – Ghid practic – publicata la editura Hamangiu in anul 2019, prima editie
  • brosura Noi reguli de TVA in comertul electronic de la 1 iulie 2021, publicata de Monitorul Oficial in anul 2021
  • cartea TVA de la A la Z – Ghid practic – editia a 2-a revizuita si actualizata, publicata la editura Hamangiu in anul 2023