Cel mai important eveniment de legislatie si fiscalitate al anului 2024
BUCURESTI & CLUJ-NAPOCA

Mihaela Mitroi

Mihaela Mitroi este doctor in economie, consultant fiscal cu peste 25 de ani de experienta in cadrul celor mai mari firme de consultanta. Este prima femeie din Romania ce a devenit partener intr-un Big 4.
Unul dintre cei mai cunoscuti consultanti fiscali din Romania, Mihaela Mitroi a facut parte din echipa PwC Romania timp de mai bine de 22 de ani. A fost coordonatorul regional al clientilor strategici pentru regiunea Europei Sud-Estice din pozitia de SEE Managing Partner, Tax & Legal Services. Are o vasta experienta in domeniul fiscal local si international coordonand o multitudine de proiecte complexe pentru multinationale si companii locale in mai multe segmente, de la restructurare si privatizare, pana la scheme de optimizare fiscala si due diligence.

Mihaela este profesor asociat al Programului de Masterat de la Academia de Stiinte Economice din Bucuresti. Detine o serie de certificari nationale si internationale, printre care: certificare in Consultanta Afacerilor de Familie (CFBA), emisa de catre Family Firm Institute, Boston, SUA certificare in Programul de Pozitionare Strategica si Programul Leading with Purpose, emise de catre INSEAD Franta, precum si Programul Presedintilor YPO-WPO finalizat la Harvard Business School.

De asemenea, Mihaela este membra a Asociatiei Romane a Contabililor Autorizati (CECCAR), fost vicepresedinte si membru in Consiliul de administratie al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF) si fost vicepresedinte al CFE (Confederation Fiscale Europeenne) si detine o diploma de practician in coaching executiv, emisa de Academia de Coaching Executiv.
Mihaela este invitata frecvent ca vorbitor principal sau moderator in evenimente de afaceri proeminente. Opinia ei de specialitate este adesea prezentata in mass-media romaneasca.