bpv GRIGORESCU STEFANICA

bpv Grigorescu Stefanica este o societate independenta de avocati, cu o oferta completa (full service) pentru proiecte si litigii complexe si cu o combinatie unica de competente juridice si fiscale. Echipa bpv Grigorescu Stefanica si-a dezvoltat competente care ii permit sa abordeze proiecte de afaceri in mod integrat, furnizand atat servicii juridice, cat si servicii fiscale, cu o perspectiva pragmatica bazata pe intelegerea resorturilor tehnice, comerciale si organizationale care influenteaza afacerile clientilor. Aceasta abordare integrata permite societatii sa dezvolte proiecte complexe pentru clientii sai, asigurand atat consultanta de specialitate juridica si fiscala, cat si management de proiect.

bpv Grigorescu Stefanica este membra fondatoare a aliantei regionale de societati independente de avocati, bpv Legal, care ii permite sa ofere clientilor sai deschidere europeana si internationala, experienta relevanta in mai multe jurisdictii, standarde si practici comune, precum si capacitatea de actiune la nivel european. Alianta are birouri in Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Praga si Viena. bpv Grigorescu Stefanica este recunoscuta si recomandata pentru calitatea serviciilor sale juridice de catre cele mai renumite publicatii internationale de profil, Chambers and Partners, Legal 500, IFLR, ITR World Tax.

Str. Dionisie Lupu nr. 33, sector 1, București, România • Tel: 021 264 16 50
Fax: 021 264 16 60 • office@bpv-grigorescu.com • www.bpv-grigorescu.com

VORBITORI

Anca Grigorescu

PARTENER, bpv GRIGORESCU STEFANICA

Anca Grigorescu este unul dintre partenerii fondatori ai societatii bpv Grigorescu Stefanica si conduce departamentele de Drept fiscal si Dreptul muncii si beneficii. Ea este si coordonatoarea echipei care se ocupa de sectorul farmaceutic.

Cunostintele aprofundate ale Ancai in aspecte de drept fiscal, precum si cei peste 20 de ani de experienta, o situeaza printre cei mai buni avocati din domeniu, avand in vedere consultanta oferita in materia structurarilor fiscale. Anca asista clientii cu privire la aspecte fiscale transnationale, structurari fiscale pentru investitii viitoare, restructurare si optimizare fiscala anterioare vanzarii. In plus, se implica in procedurile de organizare interna, precum;administrarea lichiditatilor, supra-indatorare si preturi de transfer. Expertiza Ancai acopera si finantarea societatilor, cu accent pe proiecte in IT, de energie si imobiliare.

Activitatea profesionala a Ancai include participarea in diverse comisii legislative pentru modificari ale legislatiei fiscale si de dreptul muncii. Anca Grigorescu a primit premiul de Excelenta in Dezvoltarea Profesiei de Avocat pentru categoria Taxe si Fiscalitate de mai multe ori. De asemenea, expertiza sa este recunoscuta la nivel international, Anca fiind recomandata de catre cele mai renumite publicatii internationale de profil, Chambers and Partners si ITR World Tax.

Iulia Dragomir

AVOCAT SENIOR COORDONATOR, bpv GRIGORESCU STEFANICA

Iulia este avocat senior coordonator in echipa bpv GRIGORESCU STEFANICA. Activitatea sa se concentreaza in principal pe aspecte de drept fiscal, achizitii publice, concurenta si dreptul muncii. Iulia este implicata, de asemenea, in proiecte de drept comercial si resursele naturale, cu precadere in sectorul de petrol si gaze. A dobandit o vasta experienta in gestionarea proiectelor complexe pentru companii locale si internationale, inclusiv proiecte de structurare fiscala a tranzactiilor. In domeniile amintite, Iulia sustine in mod constant sesiuni de instruire pentru angajatii clientilor, menite sa contribuie la consolidarea echipelor, prin o mai buna intelegere a legislatiei, dar si prin identificarea, depasirea si evitarea unor situatii practice care pot genera riscuri din punct de vedere juridic. Totodata, are experienta in redactarea de proiecte de lege si regulamente, implicandu-se in dezvoltarea si implementarea cadrului legislativ din Romania cu privire la dreptul fiscal, dreptul concurentei, achizitii publice si alte domenii.

Octavian Marian

AVOCAT SENIOR, bpv GRIGORESCU STEFANICA

Octavian este un avocat experimentat ce face parte din echipa de litigii a bpv Grigorescu Stefanica. Experienta lui Octavian include asistarea si reprezentarea companiilor straine si locale in proceduri prelitigioase si in litigii complexe, care rezulta din probleme fiscale si administrative, executarea sau rezilierea diverselor tipuri de contracte, emiterea deciziilor autoritatilor publice, complexe activitati de recuperarea de creante si proceduri de insolventa. De asemenea, experienta lui Octavian include asistarea si reprezentarea clientilor straini si locali in litgii complexe ce rezulta din probleme comerciale si penale.

Anamaria Rotariu

AVOCAT COLABORATOR, bpv GRIGORESCU STEFANICA

Anamaria este avocat colaborator in cadrul bpv Grigorescu Stefanica. Activitatea sa se concentreaza, in principal, pe aspecte de drept societar, drept fiscal si dreptul concurentei. Cu o experienta de peste 5 ani in domeniul fiscal, Anamaria a fost implicata in proiecte complexe pentru companii locale si internationale din diverse industrii precum farma, agro, IT, auto si energie. In domeniile amintite, Anamaria face parte din echipa care gestioneaza proiecte de restructurare, due diligence si ofera asistenta in legatura cu diverse aspecte de drept fiscal si dreptul concurentei.

Timp ramas pana la eveniment