Crowe Romania

Parte a retelei Crowe Global – retea cotata in top 10 retele de specialitate la nivel mondial, Crowe Romania este o companie care ofera o gama complexa de servicii profesionale best-in-class, oferind astfel clientilor un management performant, care imbina know-how-ului international cu flexibilitate si savoir-faire-ul local. Situata pe locul cu numarul 6 la nivel national in topul firmelor de consultanta, contabilitate si audit, conform cifrei de afaceri (aproximativ 9 milioane €), Crowe Romania are in spate aproape 100 de ani de expertiza in furnizarea de excelenta in cadrul serviciilor de contabilitate, salarizare, audit si consultanta si taxe & corporate.

Crowe Romania se bucura de o reputatie internationala datorata calitatii ridicate a serviciilor pe care le ofera, fiind a opta cea mai mare retea din intreaga lume, cu peste 220 de membri in peste 130 de tari si ofera tuturor membrilor sai acces la o baza solida de cunostinte si expertiza.


37 Grigore Mora Street, Bucharest, 011886, Romania
Main +40 (0) 21 529 95 00
Office +40 (0) 31 228 51 15
www.crowe.ro

VORBITORI

Mitel Spataru

Tax Partner, Crowe Romania

Mitel Spataru s-a alaturat echipei FiNEXPERT in anul 2004 si a devenit partenerul coordonator al departamentului de Taxe & Corporate in anul 2014. Mitel are o vasta experienta profesionala de 10 de ani in domeniul financiar – contabil si de peste 10 in aria de expertiza fiscala. Pe parcursul carierei sale profesionale el a asistat numeroase companii cu capital privat, romanesti sau internationale, sa identifice si sa gestioneze cu succes problemele fiscale, a coordonat numeroase proiecte, de la revizii si audituri fiscale, la asistenta in tranzactii si controale fiscale. Mitel este licentiat al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori si absolvent al unui masterat in domeniul “Contabilitate Internationala” – Facultatea de Contabilitate si Sisteme Informatice de Contabilitate Academia de Studii Economice din Bucuresti din cadrul Academia de Studii Economice din Bucuresti.
Este membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania din 2007 si detine doua certificari internationale ADIT (Advanced Diploma in International Taxation) in materia principiilor impozitarii internationale si preturilor de transfer. De asemenea, este speaker la numeroase conferinte si seminarii pe problematici fiscale si membru activ in grupurile de lucru in domeniul fiscal din cadrul AmCham, CCIFER si RBL.

AGENDA

TEMA ABORDATA IN CADRUL CONFERINTEI TAXEU FORUM

Evolutii recente in materia impozitarii tichetelor cadou. Istoria continua cu sezonul 2021.

Prezentarea Crowe Romania vizeaza controversele referitoare la impozitarea tichetelor cadou la nivelul persoanelor fizice, atat din perspectiva legislatiei anterioare, cat si in lumina recentelor modificari. In plus, avem in vedere dinamica dintre practica pietei, practica autoritatilor fiscale, in contextul abuzului sau intentiei de abuz din partea contribuabilului versus rolul activ de indrumare al organelor fiscale.