Crowe Romania

Parte a retelei Crowe Global – retea cotata in top 10 retele de specialitate la nivel mondial, Crowe Romania este o companie care ofera o gama complexa de servicii profesionale best-in-class, oferind astfel clientilor un management performant, care imbina know-how-ului international cu flexibilitate si savoir-faire-ul local. Situata pe locul cu numarul 7 la nivel national in topul firmelor de consultanta, contabilitate si audit, conform cifrei de afaceri, Crowe Romania vine cu expertiza extinsa in furnizarea de excelenta in cadrul serviciilor de contabilitate, salarizare, audit si consultanta si taxe & corporate.

Crowe Romania se bucura de o reputatie internationala datorata calitatii ridicate a serviciilor pe care le ofera, fiind a opta cea mai mare retea din intreaga lume, cu peste 220 de membri in peste 130 de tari si ofera tuturor membrilor sai acces la o baza solida de cunostinte si expertiza.

Str. Popa Petre Nr. 5, Bucuresti, Romania
Tel: +40 31 228 51 15
bucharest@crowe.ro
www.crowe.ro 

VORBITORI

Mitel Spataru

TAX PARTNER, CROWE ROMANIA

Mitel Spataru s-a alaturat echipei FiNEXPERT in anul 2004 si a devenit partenerul coordonator al departamentului de Taxe & Corporate in anul 2014. Mitel are o vasta experienta profesionala de 20 de ani in domeniul financiar – contabil si de peste 10 in aria de expertiza fiscala. Pe parcursul carierei sale profesionale el a asistat numeroase companii cu capital privat, romanesti sau internationale, sa identifice si sa gestioneze cu succes problemele fiscale, a coordonat numeroase proiecte, de la revizii si audituri fiscale, la asistenta in tranzactii si controale fiscale. Mitel este licentiat al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori si absolvent al unui masterat in domeniul “Contabilitate Internationala” – Facultatea de Contabilitate si Sisteme Informatice de Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Este membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania din 2007 si detine doua certificari internationale ADIT (Advanced Diploma in International Taxation) in materia principiilor impozitarii internationale si preturilor de transfer.
De asemenea, este speaker la numeroase conferinte si seminare pe problematici fiscale si membru activ in grupurile de lucru in domeniul fiscal din cadrul AmCham, CCIFER si RBL.

Cristiana Oprea

SENIOR TAX MANAGER, CROWE ROMANIA

Consultant fiscal certificat de catre Camera Consultantilor Fiscali din Romania, cu o experienta de 15 ani in domeniu, Cristiana a fost implicata de-a lungul timpului in proiecte variate cum ar fi: asistenta fiscala punctuala, servicii de due-diligence fiscal, asistenta la inspectii fiscale, contestatii, servicii de conformitate etc. pentru clienti care activeaza in industrii precum pharma, oil & gas, real estate, comert, agricultura, prestari de servicii, inclusiv financiare.

Mihai Erculescu

TAX MANAGER, CROWE ROMANIA

Mihai Erculescu este in prezent Tax Manager in cadrul departamentului de fiscalitate al Crowe Romania si are o experienta profesionala de peste 12 ani in consultanta fiscala atat in companii din grupul Big4, cat si in cadrul altor firme internationale de audit, din industria petroliera si agricultura. Expertiza sa se axeaza pe achizitii, fuziuni si proiecte spin-off, cu focus pe evaluarea riscurilor si minimizarea costurilor fiscale.
Mihai a dobandit experienta in urma asistentei acordate pentru diverse proiecte de consultanta legate de operatiunile de afaceri, in ceea ce priveste impozitele directe, precum si cele indirecte din industrii precum petrol si gaze, IT, constructii, agricultura, transport, retail, imobiliare si mass-media.

Aurelia Pisiceanu

SENIOR TAX CONSULTANT, CROWE ROMANIA

Aurelia face parte din echipa de taxe a Crowe Romania, avand o experienta de peste peste 6 ani in domeniul fiscal, din care 4 ani petrecuti in cadrul departamentului de fiscalitate al unei companii Big4. Ea este specializata pe taxe directe, atat pe plan local, cat si international, vizand in principal impozitul pe profit, cat si impozitul pe veniturile obtinute de nerezidenti.
Pe parcursul carierei sale profesionale, ea a asistat numeroase companii cu capital privat, romanesti sau internationale, sa identifice si sa gestioneze cu succes problemele fiscale. O parte din expertiza sa se axeaza pe intocmirea si revizuirea calculelor de impozit pe profit, due diligence, asistenta fiscala la audituri, inspectii fiscale si consultanta fiscala din industrii precum IT, agricultura, transport, retail si imobiliare.
Aurelia este licentiata a Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si absolventa a programului de master “Fiscalitate” din cadrul aceleiasi facultati.