EY Romania | Servicii de asistenta fiscala si juridica

Misiunea EY este sa construiasca o lume a muncii mai buna, ajutand la crearea de valoare pe termen lung pentru clienti, oameni si societate si la cresterea gradului de incredere in pietele de capital.

Ajutam clientii EY  sa se dezvolte, sa optimizeze si sa isi protejeze valoarea, astfel incat acestia sa nu poata solutiona doar provocarile de astazi, ci si sa avanseze in urmatorul val de inovatie si schimbari tehnologice si sociale.

Serviciile noastre fiscale au ca scop asistarea companiilor sa functioneze eficient si eficace in mediul fiscal si de reglementare din Romania. Realizam acest lucru oferind o intelegere atat a problemelor tehnice, cat si a celor practice asociate cu desfasurarea afacerilor in Romania, cu scopul general de a lua decizii care optimizeaza economiile fiscale si atenueaza riscurile fiscale.

EY Romania s-a afiliat in 2014 singurei competitii de nivel mondial dedicata antreprenorialului, EY Entrepreneur Of The Year. Castigatorul editiei locale reprezintă Romania in finala mondiala ce are loc in fiecare an in luna iunie la Monte Carlo. In finala mondiala se acorda titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informatii vizitati pagina noastra: www.ey.com

Adresă: Bulevardul Ion Mihalache 15-17, București 011171
Telefon: 021 402 4000 • Email: office@ro.ey.com

VORBITORI

Stela Andrei

SENIOR TAX MANAGER, EY ROMANIA

Stela Andrei este Partener Asociat in departamentul de Asistenta fiscala si juridica al EY Romania, cu specializarea in servicii de consultanta pentru dezvoltarea capitalului uman – People Advisory Services. In cei 15 ani de experienta in domeniul fiscal din cadrul echipei EY, Stela Andrei s-a ocupat si de zona de impozit pe venit si contributii sociale, atat pentru angajati locali, cat si in contextul mobilitatii transfrontaliere.

Florina Paring

SENIOR MANAGER, EY ROMANIA

Florina Paring este Senior Manager in cadrul Departamentului de Servicii de Consultanta si Conformitate Fiscala al EY Romania. Ea lucreaza in consultanta fiscala din anul 2008, fiind specializata in impozite indirecte si isi desfasoara activitatea la sediul din Bucuresti. Ea a fost implicata activ in acordarea de asistenta in fata autoritatilor fiscale din Romania in timpul controalelor fiscale, precum si in cadrul litigiilor fiscale. Florina are peste 12 ani de experienta in furnizarea de servicii de consultanta si conformitate cu privire la TVA catre companii multinationale si mari companii (care opereaza in diverse sectoare de industrie) in ceea ce priveste proiecte locale si de tip cross-border. Florina detine o Diploma Europeana in Impozitarea Indirecta (EDIT) de la Institutul de Impozitare Indirecta din Marea Britanie. Florina a facilitat conferinte si cursuri de training privind aspecte de TVA si are cunostinte tehnice extinse cu privire la diferite aspecte legate de TVA, aria ei de specializare fiind industria Serviciilor Financiare.

Catalin Noaghea

TAX MANAGER, EY ROMANIA

Catalin este Tax Manager in cadrul departamentul de Preturi de Transfer. Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul fiscal, el a fost implicat in proiecte de consultanta si reprezentare pentru grupuri multinationale in ceea ce priveste taxarea internationala si preturile de transfer, incluzand planificare, documentare, schimbare de model operational sau asistenta in cadrul controalelor fiscale (inclusiv in instanta). Grupurile multinationale cu care a colaborat faceau parte din industrii precum: auto, farmaceutica, trading cereale, asigurari, retail, IT, petroliera, productie bunuri de larg consum, etc. De asemenea, Catalin are experienta in raportarea country-by-country (CbCR) si in ceea ce priveste cele mai recente recomandari OECD referitoare la taxe.

Calin Stan

AVOCAT, BANCILA, DIACONU SI ASOCIATII SPRL

AGENDA

TEMA ABORDATA IN CADRUL CONFERINTEI TAXEU FORUM

Tendinte fiscale si efecte asupra fiscalitatii

TEMA ABORDATA IN CADRUL SEMINARELOR TAXEU FORUM

Inspectii si conformare fiscala

  • Tendinte practice in inspectiile fiscale
  • Importanta ajustarilor de preturi de transfer voluntare vis-a-vis de ajustarile efectuate de ANAF
  • Inspectii pe zona de TVA – provocari traditionale si tendinte
  • Principalele categorii de venituri ale persoanelor fizice care se afla sub lupa ANAF
  • Impozitarea directa in cadrul inspectiilor fiscale – s-a schimbat ceva fata de 2020 si anii anteriori?
  • Vor reusi autoritatile fiscale, prin actiunile prin care si le propun, sa creasca gradul de conformare in randul persoanelor fizice?