CONFERINTA DE FISCALITATE A ANULUI
9 - 10 FEBRUARIE 2023 • HOTEL JW MARRIOTT
INSCRIE-TE ACUM

Participare

TaxEU Forum 2023 revine cu o noua editie pe 9-10 februarie 2023 la Hotel JW Marriott Bucuresti. Conferinta se va desfasura in format hibrid, cu o audienta offline, in sala de conferinta si una virtuala deopotriva. Participarea la seminarele specializate va fi posibila doar cu prezenta fizica.

Completati unul din formularele de mai jos (in functie de optiunea de participare) pentru a va inregistra la TaxEu Forum 2023. Inregistrarile sunt nominale si validate de un mesaj de confirmare pe e-mail. Verificati si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adaugati adresa contact@taxeu.ro la Contacte.

Membrii Camerei Consultantilor Fiscali, Camerei Auditorilor Financiari din Romania si ACCA Global vor beneficia de reducere pe toata perioada inscrierilor. Pentru a obtine codul de discount, va rugam sa contactati asociatiile din care faceti parte.

PARTICIPAREA ONLINE (DOAR CONFERINTA)

Conferinta (9 februarie 2023) va fi transmisa live pe o pagina dedicata comunicata direct pe e-mail tuturor celor care s-au inregistrat pe site. De asemenea, inainte de eveniment, fiecare persoana inregistrata va primi informatii complete despre agenda, vorbitori si desfasurarea conferintei. In prima zi a evenimentului, participantii vor primi un reminder inainte de ora de incepere cu link-ul transmisiunii. Dupa conferinta, cei care au rezervat un loc virtual vor primi prezentarile disponibile si mai apoi link-urile cu inregistrarile video ale sesiunilor pentru care primim acordul vorbitorilor.

Acest tip de participare nu ofera acces in sala de conferinta si nici la seminarele specializate, care se vor desfasura exclusiv cu prezenta fizica la Hotel JW Marriott Bucuresti.

PARTICIPAREA OFFLINE (PREZENTA FIZICA IN SALA)

Completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la conferinta si seminarele TaxEU Forum, pe 9-10 februarie 2023, la Hotel JW Marriott Bucuresti. Dupa completarea formularului, veti primi un mesaj pe e-mail cu confirmarea participarii. Verificati si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adaugati adresa contact [@] taxeu [.] ro la Contacte. Dupa eveniment, toti participantii vor primi prezentarile disponibile si mai apoi link-urile cu inregistrarile video ale sesiunilor pentru care primim acordul vorbitorilor.

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 9 ianuarie 2023 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 10 ianuarie 2023 – 29 ianuarie 2023, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Pentru anularile de participare inregistrate incepand cu data de 30 ianuarie 2023, respectiv pentru solicitarile de participare inregistrate incepand cu data de 30 ianuarie 2023 taxele nu vor mai putea fi returnate.

Timp ramas pana la eveniment