CONFERINTA DE FISCALITATE A ANULUI
10 - 11 MARTIE 2022 • HOTEL JW MARRIOTT
INSCRIE-TE ACUM

Participare

Completati unul din formularele de mai jos (in functie de optiunea de participare) pentru a va inregistra la TaxEu Forum. Inregistrarile sunt nominale si validate de un mesaj de confirmare pe e-mail. Verificati si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adaugati adresa contact@taxeu.ro la Contacte.

TaxEu Forum revine anul acesta cu o editie hibrid, cu participanti in sala si cu audienta online deopotriva.

Membrii Camerei Auditorilor Financiari din Romania si membrii Camerei Consultantilor Fiscali vor beneficia de reducere pe toata perioada inscrierilor. Pentru a obtine codul de discount, va rugam sa contactati asociatiile din care faceti parte.

PARTICIPAREA ONLINE

Evenimentul va fi transmis live pe o pagina dedicata comunicata direct pe e-mail tuturor celor care s-au inregistrat pe site. De asemenea, inainte de eveniment, fiecare persoana inregistrata va primi informatii complete despre agenda, vorbitori si desfasurarea conferintei. In ziua evenimentului, participantii vor primi un reminder inainte de ora de incepere cu link-ul transmisiunii. Dupa conferinta, cei care au rezervat un loc virtual vor primi prezentarile disponibile si mai apoi link-urile cu inregistrarile video ale sesiunilor pentru care primim acordul vorbitorilor.

PARTICIPAREA OFFLINE (PREZENTA FIZICA IN SALA)

Evenimentul va avea loc la JW Marriott, cu o audienta restransa si controlata in sala, respectand conditiile impuse de autoritati la data evenimentului. Astfel, in acest moment accesul la eveniment este permis doar pe baza Certificatului Verde obtinut in urma vaccinarii sau a trecerii prin boala Covid 19. In cazul in care evenimentul nu se va putea desfasura offline, vom returna diferenta pana la valoarea biletului pentru participarea online. Dupa conferinta, cei care au rezervat un loc in audienta vor primi prezentarile disponibile si mai apoi link-urile cu inregistrarile video ale sesiunilor pentru care primim acordul vorbitorilor.

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 7 februarie 2022 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 8 februarie 2022 – 27 februarie 2022, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Pentru anularile de participare inregistrate incepand cu data de 28 februarie 2022, respectiv pentru solicitarile de participare inregistrate incepand cu data de 28 februarie 2022, taxele nu vor mai putea fi returnate.