Cel mai important eveniment de legislatie si fiscalitate al anului 2024
8-9 FEBRUARIE 2024 // HOTEL JW MARRIOTT // BUCURESTI
INSCRIE-TE ACUM

Participare

TaxEU Forum, cel mai important eveniment de legislatie si fiscalitate revine cu o noua editie pe 8-9 februarie 2024 la Hotel JW Marriott Bucuresti.

Atat conferinta, cat si seminarele specializate se vor desfasura exclusiv “in persoana”, la Hotel JW Marriott din Bucuresti, iar participarea va fi posibila doar cu prezenta fizica, in sala.

Pana pe 22 decembrie 2023 puteti beneficia de pret redus la inscriere prin oferta speciala Early-Bird.

Membrii Camerei Consultantilor Fiscali si ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania vor beneficia de reducere pe toata perioada inscrierilor. Pentru a obtine codul de discount, va rugam sa contactati asociatia de care apartineti.

In functie de optiunea de participare, completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la conferinta si/sau seminarele TaxEU Forum.

Dupa completarea formularului, veti primi un mesaj pe e-mail cu confirmarea participarii. Verificati si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adaugati adresa contact [@] taxeu [.] ro la Contacte. Dupa eveniment, toti participantii vor primi prezentarile disponibile si inregistrarile video ale sesiunilor pentru care primim acordul vorbitorilor.

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 8 ianuarie 2024 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 9 ianuarie 2024 – 28 ianuarie 2024, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Pentru anularile de participare inregistrate incepand cu data de 29 ianuarie 2024, respectiv pentru solicitarile de participare inregistrate incepand cu data de 29 ianuarie 2024 taxele nu vor mai putea fi returnate.