PwC Romania

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o rețea de firme prezentă în 155 de țări cu mai mult de 284.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

Adresa: Bd. Poligrafiei, nr. 1A, Sector 1 Bucuresti
Tel: 21 225 3000
Email: ro_office_inbox@pwc.com
Website: www.pwc.ro 

VORBITORI

Daniel Anghel

Partener și Lider al Departamentului de consultanță fiscală și juridică PwC România

Daniel Anghel este Liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica al PwC Romania si coordoneaza o echipa de 250 de consultanti fiscali si avocati. In acelasi timp, el este Liderul echipei de impozite indirecte din cadrul PwC Europa Centrala si de Est, care cuprinde echipele de taxe indirecte din 29 de tari din intreaga regiune. Cunoscut expert in domeniul TVA, proceduri vamale, comert international si probleme legate de managementul planificarii fiscale, Daniel este , de asemenea, Trezorier al Consiliului Investitorilor Straini si coordonator al Echipei de Fiscalitate din cadrul „Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei”. De-a lungul carierei sale, a lucrat la proiecte complexe pentru companii importante din energie, petrol și gaze, industria constructoare de autovehicule, comertul cu amanuntul si industria farmaceutica, dar si in sectorul public. Este licentiat in Stiinte Economice in cadrul Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti si detine un Certificat Profesional in Management la Open University prin intermediul London Business School.

AGENDA

Tema abordata in cadrul conferintei

Impactul digitalizarii administratiei si a ANAF in cresterea gradului de colectare

Reducerea timpului aferent derularii inspectiilor fiscale, simplificarea procedurilor de lucru in procesul de analiza a riscurilor, precum si incurajarea concurentei loiale sunt doar cateva dintre beneficiile asteptate ca urmare a digitalizarii ANAF. In acest context, pe 11 martie, Daniel Anghel, Partener si Liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica PwC Romania, prezinta evolutia acestui proces la nivel global, stadiul implementarii SAF-T in Romania precum si pasii pe care companiile trebuie sa ii urmeze ulterior adoptarii acestui sistem.