PwC ROMANIA

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o retea de firme prezenta in 156 de tari cu mai mult de 295.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

Adresa: Bd. Poligrafiei, nr. 1A, Sector 1 Bucuresti
Email: ro_office_inbox@pwc.com
Website: www.pwc.ro 

VORBITORI

Daniel Anghel

TAX, LEGAL & PEOPLE SERVICES LEADER, PwC ROMANIA & CO-PRESEDINTE AL GRUPULUI DE LUCRU PENTRU FISCALITATE FIC

Daniel Anghel este Liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica PwC Romania si coordoneaza o echipa de peste 200 de consultanti fiscali si avocati.

Cunoscut expert in domeniul TVA, proceduri vamale, comert international si probleme legate de managementul planificarii fiscale, Daniel este, de asemenea, co-presedinte al grupului de lucru pentru fiscalitate FIC.

De-a lungul carierei sale, a lucrat la proiecte complexe pentru companii importante din energie, petrol si gaze, industria constructoare de autovehicule, comertul cu amanuntul si industria farmaceutica, dar si in sectorul public.

Este licentiat in Stiinte Economice in cadrul Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti si detine un Certificat Profesional in Management la Open University prin intermediul London Business School.

Timp ramas pana la eveniment