PwC ROMANIA

Cu o istorie datand din 1849 si venituri agregate de peste 53 miliarde USD (in anul financiar incheiat la 30 iunie 2022), misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. PwC este o retea de firme prezenta in 151 de tari cu mai mult de 364.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul consultantei pentru afaceri, auditului si consultantei fiscale.

Prezenta in Romania inca din 1991, PwC este una dintre cele mai importante companii de consultanta de pe piata locala, cu o echipa formata din 24 parteneri, care coordoneaza peste 800 de specialisti in Romania si Republica Moldova. 

PwC Romania ofera o gama completa de servicii de consultanta companiilor locale si multinationale, precum si institutiilor publice. Activitatea companiei este impartita pe trei piloni principali: audit financiar si servicii non-audit, consultanta in afaceri si management, consultanta fiscala si juridica.

Adresa: Bd. Poligrafiei, nr. 1A, Sector 1 Bucuresti
Email: ro_office_inbox@pwc.com
Website: www.pwc.ro 

VORBITORI

Ionut Simion

PARTENER, PwC ROMANIA

Ionut Simion este Partener al PwC Romania in cadrul departamentul de servicii de consultanta fiscala si juridica, iar in perioada 2015-2021 a detinut functia de Country Managing Partner.

El este unul dintre cei mai cunoscuti consultanti fiscali din Romania, fiind implicat in discutiile si negocierile purtate cu autoritatile romane pe marginea mai multor initiative legislative cu impact asupra mediului de afaceri. Totodata, Ionut a coordonat in 2020 elaborarea unui document complex de politici publice – Prioritati pentru Romania – care contine propuneri de masuri concrete in toate sectoarele cheie pentru dezvoltarea Romaniei. Ionut este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, unde detine si un doctorat in Economie.