TPA ROMANIA

TPA Romania, membra a grupului TPA, este una dintre companiile de top de consultanta fiscala, contabilitate, audit si consultanta juridica in Romania, Europa Centrala si de Sud Est. Cu sediul in Bucuresti si o filiala la Cluj-Napoca, avand in prezent 10 parteneri si peste 160 angajati, acoperim toate regiunile din Romania. Reteaua regionala TPA in CEE/SEE ce are in prezent 14 birouri in 6 provincii din Austria si inca 16 birouri in regiunile importante ale CEE/SEE ne permite sa servim clientii in functie de expansiunea afacerilor lor si de interesele lor regionale si globale.

Cu peste 1.700 angajati specializati, prezent in 12 tari precum, Albania, Bulgaria, Croația, Muntenegru, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, grupul TPA este una dintre companiile de top din regiune in domeniile noastre.

Grupul TPA este membru independent al Baker Tilly Europe Alliance si astfel le poate oferi clientilor sai o retea mondiala de consultanti fiscali, auditori si consilieri. Reteaua Baker Tilly International cuprinde in prezent membri independenti in 146 de tari, peste 36.000 de angajati, ceea ce o pozitioneaza in top 10 al retelelor globale de consultanta.

TPA București Str. Grigore Cobalcescu 46, Sector 1, 010196 Bucuresti, Romania • Tel: +40 21 310 06 69 • Fax: +40 21 310 06 68 • office@tpa-group.ro • www.tpa-group.ro • www.tpa-group.com

TPA Cluj-Napoca Str. Ploiesti, nr. 17-19 A, etaj.3, ap. 33-35, Cluj-Napoca, 400157 Judetul Cluj, Romania • Tel: +40-(0)264 446611 • Fax: +40-(0)264 446615 • cluj@tpa-group.ro • www.tpa-group.ro

VORBITORI

Daniela Zar

Partener, TPA Romania

Daniela are experienta de 16 ani in domeniul fiscal, din care 6 ani petrecuti in cadrul departamentului de fiscalitate al unei companii Big4. Daniela este membru ACCA din 2009 si membru al Camerei Consultantilor Fiscali din 2011. Ea a fost implicata in diverse proiecte de consultanta fiscala pentru numeroase companii romane si internationale, furnizand asistenta in domenii precum: planificare si optimizare fiscala, revizuiri fiscale, due diligence, proiecte in domeniul preturilor de transfer, asistenta in cadrul tranzactiilor si proiectelor M&A, sustinerea de cursuri in domeniul fiscal, consultanta pe probleme ce vizeaza impozite directe, impozite cu retinere la sursa, taxare personala, taxe indirecte sau taxe locate.

Gabriel Stanigut

Tax Manager, TPA Romania

Gabriel este manager in cadrul departamentului de taxe al TPA Romania, avand peste 7 ani de experienta profesionala in domeniul fiscalitatii. A asistat clienti importanti activi atat pe piata romaneasca, cat si pe cea internationala, in special grupuri mari care actioneaza in sectorul imobiliar, auto, productie, retail si energie. Gabriel este specializat in servicii de consultanta fiscala in domeniul taxarii internationale, al impozitului pe profit, al TVA si al impozitelor si taxelor locale. S-a implicat in proiecte de structurare fiscala internationala, restructurare si reorganizari de afaceri, consultanta fiscala pe teme diverse, due diligence, revizuire fiscala, asistenta la inspectii etc. Are diploma de licenta in afaceri internationale si master in managementul riscurilor. Este consultant fiscal si studiaza in prezent ACCA si ADIT.

AGENDA

TEMA ABORDATA IN CADRUL CONFERINTEI TAXEU FORUM

Companii nerezidente: aspecte fiscale ale activitatilor desfasurate in Romania

  • Contextul in care apar obligatii fiscale
  • Sediu fix, sediu permanent sau ambele?

TEMELE ABORDATE IN CADRUL SEMINARIILOR TAXEU FORUM

Aspecte fiscale relevante pentru inchiderea anului fiscal

  • Tratamentul fiscal al tranzactiilor intalnite frecvent in practica
  • Puncte de interes atinse in cadrul inspectiilor fiscale
  • Noutati aduse de anul 2020
  • Ganduri pentru anul 2021