RSM Romania

De peste 26 de ani, le oferim clientilor nostri puterea de a lua cu incredere decizii privind viitorul lor. Lucram indeaproape cu ei, si cautam sa le intelegem intru-totul afacerile, strategiile si aspiratiile. Cunoasterea aprofundata a afacerilor clientilor nostri ne permite sa raspundem nevoilor lor specifice, sa identificam provocari viitoare si sa-i ajutam sa identifice noi oportuntitati pentru dezvoltare.

Suntem membri ai Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.) din 1994, membri ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania din 1999 si membri ai Camerei Consultantilor Fiscali din Romania din anul 2007. 

RSM este cea de-a sasea retea de servicii profesionale de audit, taxe si consultanta din lume, cu 820 de birouri in peste 120 tari de pe intreg globul.

Strada Frumoasa, nr. 16, sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: 021 318 9150 
office@rsmro.ro
www.rsm.global/romania/

VORBITORI

Dan Schwartz

Managing Partner, RSM Romania

Dan Schwartz este co-fondator si Managing Partner al RSM Romania, si unul dintre expertii recunoscuti in fiscalitate in Romania. Dan este certificat drept consultant fiscal, auditor financiar si expert contabil, si este specializat in preturi de transfer si taxare internationala. Portofoliul lui de clienti include companii din industrii precum divertisment si media, productie, retail, hospitalitate, gambling, marketing si educatie. Dan a contribuit deseori la dezvoltarea si actualizarea contextului legislativ, prin participarea în grupuri de lucru ale Coaliției pentru România.

Oana Constantin

Tax Partner, RSM Romania

De peste 20 de ani in echipa RSM, Oana este in prezent Partener in departamentul de Taxe, unde conduce Divizia Payroll. Expertiza ei se concentreaza pe taxarea nationala si internationala a persoanelor fizice; de-a lungul anilor, a dezvoltat si sustinut ateliere si cursuri despre taxarea persoanelor fizice. Oana a facut parte din grupuri de lucru organizate de Ministerul Finantelor Publice si a contribuit la imbunatatirea Codului Fiscal. 

Adrian Serban

Tax Partner

Adrian are o experienta de peste 10 ani in domeniul fiscal, cu accent pe diverse aspecte legate de taxarea directa si internationala, printre care: impozitarea persoanelor fizice, impozit pe profit, impozit pe veniturile nerezidentilor, preturi de transfer, proiecte de revizuire fiscala, audit, si due dilligence. Inainte de a se alatura echipei RSM, Adrian a lucrat in diverse companii de consultanta fiscala si a condus departamentul de consultanta fiscala al celui mai mare magazin online din estul Europei cu prezenta in 4 tari din regiune. 

Raluca Nicolae

Tax Manager, RSM Romania

Raluca face parte din Divizia Payroll a departamentului de Taxe al RSM, unde gestioneaza un portofoliu de clienti locali si globali, ofera consultanta pe spete de dreptul muncii si payroll, si contribuie la trainingul profesional al echipei de juniori. Portofoliul sau de clienti include companii din industrii variate, precum: constructii, industria petrolului si a gazelor, farmaceutica, IT, turism, imobiliare, comert si media.

Raluca Iordache

Senior Tax Consultant, RSM Romania

Raluca este consultant fiscal la RSM Romania, ocupand functia de Senior Tax Consultant. S-a alaturat firmei in 2016 si ofera clientilor servicii de consultanta fiscala in ceea ce priveste impozitele directe si indirecte. Raluca ofera servicii clientilor din mai multe sectoare, precum si companii multinationale. In ultimii patru ani, a servit clienti din sectorul comertului cu amanuntul, comertului electronic, automobile, IT si HORECA.

AGENDA

TEMA ABORDATA IN CADRUL CONFERINTEI TAXEU FORUM

Consolidarea fiscala in Romania. Explicatii si comparatii cu alte jurisdictii. 

Speaker: Dan Schwartz

TEMA ABORDATA IN CADRUL SEMINARIILOR TAXEU FORUM

Impozit pe profit — ce este nou incepand cu 2021 cu privire la deductibilitati si facilitati fiscale.

Seminarul va fi sustinut de catre Adrian Serban si Raluca Iordache.

TEMA ABORDATA IN CADRUL SEMINARIILOR TAXEU FORUM

Masuri de sprijin pentru salariati si angajatori ca urmare a pandemiei.

Seminarul va fi sustinut de catre Oana Constantin si Raluca Nicolae, si va aborda subiecte precum telemunca, somaj tehnic; reducerea activitatii; si sprijinul pentru educatia timpurie.

TEMA ABORDATA IN CADRUL SEMINARIILOR TAXEU FORUM

Modificari legislative de impact in 2021 cu privire la impunerea veniturilor persoanelor fizice.

Seminarul va fi sustinut de catre Oana Constantin si Raluca Nicolae, care vor discuta despre tichete cadou; reglementari asupra veniturilor obtinute prin Airbnb, si alte modificari de impact.