RSM Romania

De 30 de ani, le oferim clientilor nostri puterea de a lua cu incredere decizii privind viitorul lor. Lucram indeaproape cu ei, si cautam sa le intelegem intru-totul afacerile, strategiile si aspiratiile. Cunoasterea aprofundata a afacerilor clientilor nostri ne permite sa raspundem nevoilor lor specifice, sa identificam provocari viitoare si sa-i ajutam sa identifice noi oportuntitati pentru dezvoltare.

Suntem membri ai Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.) din 1994, membri ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania din 1999 si membri ai Camerei Consultantilor Fiscali din Romania din anul 2007. 

RSM este una dintre cele mai mari retele globale de servicii profesionale de audit, taxe si consultanta din lume, cu 860 de birouri in peste 120 tari de pe intreg globul.

Strada Frumoasa, nr. 16, sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: 021 318 9150 
office@rsmro.ro
www.rsm.global/romania/

VORBITORI

Dan Schwartz

MANAGING PARTNER, RSM ROMANIA

Dan Schwartz este co-fondator si Managing Partner al RSM Romania, si unul dintre expertii recunoscuti in fiscalitate in Romania. Dan este certificat drept consultant fiscal, auditor financiar si expert contabil, si este specializat in preturi de transfer si taxare internationala. Portofoliul lui de clienti include companii din industrii precum divertisment si media, productie, retail, hospitalitate, gambling, marketing si educatie. Dan a contribuit deseori la dezvoltarea si actualizarea contextului legislativ, prin participarea in grupuri de lucru ale Coalitiei pentru Romania.

Oana Constantin

TAX PARTNER, RSM ROMANIA

Cu peste 20 de ani de experienta profesionala, Oana este Partener in departamentul de Taxe, unde conduce Divizia Payroll. Expertiza ei se concentreaza pe taxarea nationala si internationala a persoanelor fizice; de-a lungul anilor, a dezvoltat si sustinut ateliere si cursuri despre taxarea persoanelor fizice. Oana a facut parte din grupuri de lucru organizate de Ministerul Finantelor Publice si a contribuit la imbunatatirea Codului Fiscal.

Adrian Serban

TAX PARTNER, RSM ROMANIA

Adrian are o experienta de peste 15 ani in domeniul fiscal, cu accent pe aspecte legate de taxarea directa si internationala, printre care: impozitarea persoanelor fizice, impozit pe profit, impozit pe veniturile nerezidentilor, preturi de transfer, proiecte de revizuire fiscala, audit, si due diligence. Inainte de a se alatura echipei RSM, Adrian a lucrat in diverse companii de consultanta fiscala si a condus departamentul de taxe al uneia dintre cele mai mari companii de tehnologie si e-commerce din estul Europei.

Raluca Nicolae

SENIOR MANAGER, PAYROLL & HR, RSM ROMANIA

Raluca face parte din Divizia Payroll & HR a departamentului de Taxe al RSM, unde gestioneaza un portofoliu de clienti locali si globali, ofera consultanta pe spete de dreptul muncii, resurse umane si payroll, si contribuie la trainingul profesional al echipei de juniori. Portofoliul sau de clienti include companii din industrii variate, precum: constructii, industria petrolului si a gazelor, farmaceutica, IT, turism, imobiliare, comert si media.

Raluca Iordache

TAX MANAGER, RSM ROMANIA

Raluca face parte din echipa RSM de la inceputul carierei sale, din 2016. Este certificata drept consultant fiscal, iar in prezent asista clientii RSM in spete ce implica impozitarea directa si indirecta. Portofoliul de clienti pe care il gestioneaza in prezent este divers, si include companii de tip SME si multinationale care activeaza in sectorul comertului cu amanuntul, comertului electronic, automotive, IT si HORECA.

Ana Maria Grecu

SENIOR MANAGER, PAYROLL, RSM ROMANIA

Ana Maria face parte din echipa de Taxe, Divizia Payroll, a RSM Romania de 18 ani si asista IMM-uri si corporatii care activeaza intr-o varietate de industrii: tehnologie, educatie, energie, telecomunicatii, servicii profesionale, imobiliare si non-profit. Expertiza ei extinsa in domeniul taxarii persoanelor fizice se concentreaza pe consultanta privind impozitarea persoanelor fizice, declararea veniturilor realizate de persoanele fizice, si dezvoltarea softwareurilor de salarizare.