RSM Romania

De 30 de ani, le oferim clientilor nostri puterea de a lua cu incredere decizii privind viitorul lor. Lucram indeaproape cu ei, si cautam sa le intelegem intru-totul afacerile, strategiile si aspiratiile. Cunoasterea aprofundata a afacerilor clientilor nostri ne permite sa raspundem nevoilor lor specifice, sa identificam provocari viitoare si sa-i ajutam sa identifice noi oportuntitati pentru dezvoltare.

Suntem membri ai Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.) din 1994, membri ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania din 1999 si membri ai Camerei Consultantilor Fiscali din Romania din anul 2007. 

RSM este una dintre cele mai mari retele globale de servicii profesionale de audit, taxe si consultanta din lume, cu 830 de birouri in peste 120 tari de pe intreg globul.

Strada Frumoasa, nr. 16, sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: 021 318 9150 
office@rsmro.ro
www.rsm.global/romania/

VORBITORI

Dan Schwartz

MANAGING PARTNER, RSM ROMANIA

Dan este Managing Partner RSM Romania si unul dintre expertii recunoscuti in fiscalitate pe piata locala. Dan este certificat drept consultant fiscal, auditor financiar si expert contabil, si este specializat in preturi de transfer si taxare internationala. Portofoliul lui de clienti  include companii  din industria jocurilor de noroc, divertisment si  media, productie, comert, ospitalitate, marketing si educatie. De-a lungul carierei sale, a contribuit deseori la dezvoltarea si actualizarea contextului legislativ national, din pozitia sa de membru in Coalitia pentru Romania. Expertiza sa in consultanta fiscala si leadership au fost perfectionate prin programe parcurse in cadrul Universitatii Harvard, Universitatii Washington State, Universitatii George Washington, si Paris Conservatoire National des Arts et Metiers.

Doina Georgescu

HEAD OF TAX, RSM ROMANIA

Doina face parte din echipa RSM de mai bine de 25 de ani; in ultimul deceniu, a excelat in rolul de Head of Tax. Doina conduce diviziile de Taxe – Persoane Juridice si Taxe – Persoane Fizice, oferind in acelasi timp expertiza in domeniul fiscalitatii marilor companii locale si internationale care opereaza in Romania.
Doina are o experienta practica vasta in proiecte internationale si in furnizarea de consultanta pentru grupuri; domeniile ei de expertiza includ diligenta fiscala, revizuiri fiscale, audituri fiscale, preturi de transfer si reprezentare in inspectii fiscale. Doina ofera si suport pentru tranzactii, impozitarea veniturilor corporative, impozitare indirecta transfrontalier, fuziuni si achizitii internationale, consultanta fiscala internationala, fuziuni si achizitii locale, si litigii fiscale. Doina este, de asemenea, expert contabil certificat C.E.C.C.A.R. si auditor financiar.

Oana Tanase (Constantin)

PARTNER, TAX, RSM ROMANIA

Cu peste 20 de ani de experienta profesionala, Oana este Partener in departamentul de Taxe, unde conduce Divizia Payroll. Expertiza ei se concentreaza pe taxarea nationala si internationala a persoanelor fizice; de-a lungul anilor, a dezvoltat si sustinut ateliere si cursuri despre taxarea persoanelor fizice. Oana a facut parte din grupuri de lucru organizate de Ministerul Finantelor Publice si a contribuit la imbunatatirea Codului Fiscal.

Adrian Serban

PARTNER, TAX, RSM ROMANIA

In rolul sau de Partener al Departamentului de Taxe, Adrian gestioneaza proiecte de impozitare internationala, coordoneaza si dezvolta echipele de juniori si consultanti din divizia de taxe Corporate, si livreaza sesiuni de training si ateliere profesionale cu tematica fiscala. Adrian are o experienta de peste 15 ani in domeniul fiscal, cu accent pe aspecte legate de taxarea directa si internationala, printre care: impozitarea persoanelor fizice, impozit pe profit, impozit pe veniturile nerezidentilor, preturi de transfer, proiecte de revizuire fiscala, audit si due diligence. 

Inainte de a se alatura echipei RSM, Adrian a lucrat in diverse companii de consultanta fiscala si a condus departamentul de taxe al uneia dintre cele mai mari companii de tehnologie si e-commerce din estul Europei.

Raluca Nicolae

SENIOR MANAGER, PAYROLL & HR, RSM ROMANIA

Raluca ocupa pozitia de Senior Manager in departamentul Payroll & HR al RSM Romania. Din acest rol, Raluca ofera consultanta in taxarea persoanelor fizice si a angajatilor, si contribuie la gestionarea departamentului intern de resurse umane, prin procese strategice si de transformare.
Raluca face parte din echipa RSM de aproape un deceniu. Are o experienta vasta in furnizarea de servicii profesionale referitoare la administrarea de personal, si poate genera si gestiona o multitudine de procese interne ce vizeaza resursele umane. Din rolul sau de consultant, Raluca aduce plus valoare clientilor RSM pe spete legislative si subiecte sensibile ce tin de managementul resurselor umane. De-a lungul carierei sale, Raluca a fost implicata intr-un proces riguros de dezvoltare profesionala, incepand cu obtinerea unei diplome B.A. in Afaceri & Comert si absolvirea unui master in Managementul Resurselor Umane.

Ana Maria Grecu

SENIOR MANAGER, PAYROLL, RSM ROMANIA

Ana Maria face parte din echipa de Taxe, Divizia Payroll, a RSM Romania de 18 ani, si asista IMM-uri si corporatii care activeaza intr-o varietate de industrii: tehnologie, educatie, energie, telecomunicatii, servicii profesionale, imobiliare si non-profit. Expertiza ei extinsa in domeniul taxarii persoanelor fizice se concentreaza peconsultanta privind impozitarea persoanelor fizice, declararea veniturilor realizate de persoanele fizice, si dezvoltarea softwareurilorde salarizare.